Voie bună, la Stâna de Vale



O zi de neuitat la Stâna de Vale, în județul Bihor, unde a fost inaugurată pârtia Bradul cu telescaun, perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Turiștii s-au bucurat de vremea bună pentru schiat, dar și de muzica adusă la baza pârtiei, de artiști îndrăgiți.

CORNEL BORZA, artist ”Eu spun că astăzi centrul pământului este Stâna de Vale și îi invit pe toți telespectatorii noștri să vină la Stâna de Vale. Tradițiile și obiceiurile noastre din Bihor nu vor pieri niciodată. Să dea Dumnezeu sănătate, că dacă avem sănătate le facem pe toate. Cele bune să se adune, cele rele să se spele și să fim sănătoși. Și, încă o data, vă invit, aici, la noi, la Stâna de Vale unde este cel mai frumos loc din lume. Uitați, mai filmați și dumneavoastră! Ce frumos se simte lumea! Veniți cu mic, cu mare, aici, la Stâna de Vale!”

IRINA MIHOC, artistă ”Vă invit pe toți să urcați la Stână, ca să vă simțiți bine, să vă delectați, să vă distrați, să ascultați cântecele și colindele noastre. Anul care vine doresc să ne găsească, pe toți, sănătoși. Să fim mai buni, să fim mai uniți, să fim mai înțelegători, mai înțelepți, să ne ajutăm mai mult, să dăruim mai mult unii pentru alții.”

DANA JURJUȚ, artistă ”- Cum îți petreci tu sărbătorile? – În familie. Uite acum sunt aici cu familia la Stâna de Vale. Le urez tuturor un an plin de realizări, mult, mult succes în tot ceea ce își propun, multă sănătate, că asta este cea mai importantă, și să ne revedem cu bine.”

SIMONA TOMELE, artistă ”- O atmosferă frumoasă, nouă ne place, așa ca la noi la Bihor, este superbă. – Multă voie bună! Ce cântece ați pregătit astăzi? - Cântecele noastre cu care în urmă cu vreo 15, 20 de ani am început. Cu folclorul noastru bihorean, zicem noi autentic și încercăm să îl păstrăm atât cât ne stă în putință și cât va hotărî Dumnezeu.”

MARIANA TOMELE, artistă ”Mă bucur, în primul rând, că suntem aici și sunteți alături de noi. Mă bucur că tradiția noastră nu dispare, nu piere, așa se zice la Bihor, la Biniș.”

Reprezentanți ai ansamblului folcloric Zestrea Budureșii au adus și ei un suflu de prospețime și voie bună, lângă pârtia recent amenajată, în Stâna de Vale. 

ALEXANDRA SPÂNU, producător, Știri Național TV ”Pârtia Bradul, cu telescaun, a fost inaugurată spre bucuria turiștilor de la Stâna de Vale, care, acum, se pot bucura de peisajul de vis, atât de la înălțime, cât și în coborârea lor pe schiuri.”

Muzica de suflet și peisajul de basm sunt ingredientele principale pentru o vacanță de neuitat, cărora li se adaugă alunecarea pe schiuri, pentru pasionați, dar și pentru începători.

VOX  ”Pârtia este proaspăt bătută, din păcate temperatura nu ajută foarte mult, dar avem noroc că ninge.”

Distracția la Stâna de Vale continuă, în fiecare zi, mai ales că există pârtii de schi diversificate, cu grade diferite de dificultate, care au o lungime de 1.400 de metri. Turiștii pot închiria echipamente pentru schi și placa de snowboard. Amatorii de adrenalină pe zăpadă pot opta și pentru plimbări cu ATV-ul sau cu snowmobilul. Indiferent de opțiunea pe care o aleg, turiștii care vin la Stâna de Vale pot avea parte de un sejur de neuitat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook