Zăpadă, aer curat și servicii ireproșabile, la Stâna de Vale



Iarna prelungită este pe sufletul turiștilor mari și mici, care aleg stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ca destinație de vacanță ori pentru a petrece weekend-ul. Supranumită Perla Apusenilor, stațiunea este, la ora actuală, raiul iubitorilor sporturilor de iarnă și al celor care doresc să se relaxeze la munte, în condiții perfecte.

VOX „- Ce v-a determinat să veniți la Stâna de Vale? - Vremea frumoasă și aerul curat. - Cum vi se pare pârtia? - Destul de ok. Foarte frumoasă. Iarna venim de 2 ori 3.” 

VOX „E foarte fain. Acum iarna, am început să schiez și îmi place.” 

VOX „Cel mai bun aer de munte din România, cel puțin pentru căile respiratorii. Până în mai era întotdeauna zăpadă și era foarte frumos.” 

VOX „- Cum v-ati simțit la Stâna de Vale? - Bine, noi suntem obișnuiți, că venim în fiecare an. Am stat, ne-am plimbat.” 

Parcul de Aventură Happy Land, cu instalațiile pentru tubing și pârtiile de schi și săniuș dedicate copiilor, reprezintă atracția principală pentru micii turiști.

VOX „- Ce îți place cel mai mult. - Să mă dau cu sania.” 

VOX „Învăț să mă dau cu schiurile.” 

VOX „- Eu vin de la Polul Nord, vin de la Beiuș. Îmi plac dinozaurii. - Știi să te dai cu schiurile? - Știu.” 

RADU NĂSTASE, director hotel „Noile prețuri pentru perioada următoare sunt de 220 de lei, de duminică până joi, iar de vineri până duminică este 250. Se poate lua masa la restaurantul hotelului, servind mâncăruri tradiționale și papanași. Pe lângă restaurant avem și barul de zi unde se pot servi cafele, sucuri și alte băuturi.” 

Amplasata la o altitudine de 1.100 m în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni, Stâna de Vale este stațiunea cu ce mai lungă perioadă de menținere a stratului de zăpadă. În ultimii ani, multiplele posibilități de petrecere a vacanțelor sau weekend-urilor puse la dispoziție de către administratorii stațiunii au atras din ce în ce mai mulți turiști din țară și din străinătate. De asemenea, oamenii sunt atrași de aerul curat de munte, puternic ionizat, de apa Izvorului Minunilor, dar și de condițiile de cazare la standarde ce rivalizează cu cele din stațiuni renumite din Elveția ori Austria. În plus, în stațiune sunt aplicate și respectate măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, pentru siguranța turiștilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook