Zilele comunei Oşorhei, la cea de-a zecea ediţieZilele Comunei Oşorhei au ajuns la cea de-a zecea ediţie! Localnicii s-au bucurat de dezvelirea unei plăci din marmură pe care sunt înscripționate numele celor doi delegaţi din comună la Marea Unire din 1918, Gheorghe Pop și Gheorghe Mudura. 

Primarul Ioan Pop a înmânat o diplomă de onoare unui membru al familiei preotului Gheorghe Pop, care, în urmă cu 100 de ani, a participat la Adunarea de la Alba Iulia. 


AMBIANTA IMN

SINCRON Ioan Pop, primar Oşorhei


Cu această ocazie s-a desfăşurat şi concursul de atelaje cu competitori din Romania si Ungaria, 22 la numar, caii primind, la final puncte de calificare pentru Europene şi Mondiale. 
La finalul competiţiei cei mai bine clasaţi sportivi şi cai au primit, pe lângă puncte şi cupe, substanţiale premii în euro, conform regulamentului Federaţiei Ecvestre Internaţionale. 

AMBIANTA CONCURS

De asemenea, timp de 3 zile, au urcat pe scena din Oşorhei artişti consacrati, printre care 
Ghiţă Munteanu alături de Larisa Chirodea şi Brigitta Mohacsi sau Alex Velea. Zilele Comunei Oşorhei s-au încheiat cu deja tradiţionalul foc de artificii.

AMBIANTA ALEX VELEA


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook