Ziua Europei, sărbătorită la BucureștiZiua Europei, sărbătorită la Bucureşti! Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti şi Institutul European din România au organizat un eveniment dedicat aniversării Zilei Europei și anului European al Patrimoniului Cultural, intitulat „CULTUREurope – celebrating the diversity and richness of our European heritage” [celebrarea diversităţii şi bogăţiei moştenirii noastre europene]. În programul evenimentului au fost incluse mai multe activități educative și culturale cum ar fi: ateliere de creație -pictură, desen, puzzle 3D-, quizz cultural, program artistic de melodii și dansuri specifice din statele Uniunii Europene sau un flash mob european.

AMBIANȚĂ copii 

ANGELA CRISTEA, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România

"Cât de important este... europene. (...) Într-un fel... aici."

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter

Scopul evenimentului, în ansamblul său, a fost acela de a stimula o cetăţenie activă în comunitatea locală, obiectivul Centrului de Informare Europe Direct Bucureşti din cadrul Institutului European din România fiind acela de a aduce informaţia europeană cât mai aproape de public și de a promova spiritul și valorile europene.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook