Ziua Porților Deschise, la Colegiul Tehnic Media din BucureștiZiua Porților Deschise la Colegiul Tehnic Media! Ziua de 15 mai este sărbătorită în fiecare an de către profesorii și elevii colegiului. Anul acesta, Ziua Porţilor Deschise a concis cu aniversarea a 70 de ani de existenţă a unităţii de învăţământ, aşa că a fost pregătit un eveniment deosebit, la care au fost invitați foști elevi și profesori, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale.  Cu o bază materială deosebită și un spațiu generos, Colegiul Tehnic Media este unul dintre cele mai performante licee tehnice din București. Majoritatea elevilor care termină cursurile Colegiului reușesc să se angajeze imediat după absolvire. liceului. În fiecare an se organizează o bursă a locurilor de muncă la care vin patroni de tipografii și televiziuni. Mulți elevi merg în învățământ superior, la școala postliceală. Învăţământul specializat pentru industria poligrafică a luat naştere în anul 1948, când au fost înfiinţate la Bucureşti două unităţi şcolare de profil. Acestea au fost unificate în 1974 într-un singur liceu, care, în anul 2000, va primi denumirea de Colegiul Tehnic Media. Colegiul a pregătit de-a lungul timpului specialişti în domeniul poligrafiei şi cinematografiei, fiind unicul liceu de profil din ţară. În prezent, unitatea de învăţământ şcolarizează tinerii prin liceu şi şcoala postliceală, pentru calificări din domeniul tehnicilor poligrafice şi cinematografice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook