”Matinal efervescent”, dintr-un copac, la Opera Comică pentru Copii



”Matinalul efervescent”, transmis în direct dintr-un copac, de la Opera Comică pentru Copii din Capitală, aduce zilnic surprize pentru ascultătorii postului de radio National FM şi telespectatorii postului de televiziune Naţional 24 PLUS. Oana şi Mihai invită, la fiecare dintre ediţii, vedete ale muzicii româneşti care să cânte live. Astăzi, a fost rândul lui Nico. Artista a avut o prestaţie de excepţie.

OANA PARASCHIV, realizator, Naţional FM  ”- Oana ce părere ai de dimineţile noastre din copac? - Sunt din ce în ce mai frumoase dimineţile noastre din copac şi, astăzi, chiar şi răcoroasă dimineaţa noastră, de asta mi-am adus cel mai bun prieten aici, blănos. De altfel, este unul dintre mulţii noştrii spectatori de la Opera Comică pentru Copii, de unde transmitem, în fiecare dimineaţă, matinalul nostru efervescent.”

MIHAI GĂINUŞĂ, realizator, Naţional FM ”- Astăzi, am avut o ediţie specială cu Nico, în concert live. Eu am dansat, după cum s-a văzut, şi din copac au căzut frunzele, am dansat foarte tare. Dar, să ştiţi că şi zilele următoare avem ediţii speciale, nu-i aşa? - Da, cum să nu, abia ne-am încălzit.”

NICO, artistă ”O experienţă, aş putea să spun, frumoasă şi un lucru de care niciodată nu îmi este teamă şi ne face plăcere să cântăm, pentru că noi suntem artişti şi cântăm live. Sunetul a fost foarte bun şi întodeauna, la Mihai şi Oana, ne face plăcere când suntem invitaţi.”

EMIL PANTELIMON, director comunicare, Opera Comică pentru Copii  ”A fost o mare bucurie pentru noi sa primim Naţional FM şi Naţional TV în curtea Operei Comice pentru Copii, unde toată vara se întâmplă activităţi minunate. După cum ştiţi, în fiecare dimineaţă suntem împreună şi dăm tuturor românilor această informaţie prin matinal şi alte emisiuni, dar, în fiecare weekend de vineri şi până duminică, Opera Comică e deschisă pentru toată lumea prin foarte multe activităţi.”

„Matinalul efervescent” poate fi ascultat de luni până vineri, de la ora 7:00, la ora 10:00, numai la Naţional FM. În fiecare zi va fi redifuzat și la postul Național 24 PLUS, începând cu ora 11:00, până la ora 14:00.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook